Epoxy-gulve og maling af gulve på Fyn

Malede gulve kan give nyt liv til trægulve samt et flot og charmerende resultat, mens epoxy-gulve er utrolig slidstærke og udtryksfulde. Hos Faaborg Malerfirma maler vi gulve og laver epoxy-gulve på hele Fyn.

Vi laver epoxy-gulve

Epoxy-gulve er utrolig slidstærke og har en meget lang holdbarhed. Samtidig er de skridsikre samt lette at vedligeholde og gøre rent. Epoxy-gulve bruges af disse årsager ofte i industri, erhverv og institutioner, men kan også give et flot udtryk i private hjem, hvor det især kan være en fordel i køkken, badeværelse og vådrum.

Ønsker du nye og flotte gulve i dit hjem, industrikøkken, institution, lagerhal, kontor eller andet? Vi har stor erfaring med epoxy-gulv og sikrer et flot resultat, der holder i mange år.

Hos Faaborg Malerfirma hjælper vi også gerne med at guide dig i dit valg af gulv. Med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig til at træffe det rette valg for dig.

Vil du have malet dit trægulv?

Malede gulve kan skabe et personligt udtryk, der samtidig kan få rummet til at virke større og mere lyst. Derudover kan maling også være med til at beskytte gulvet.

Udover at give et flot og moderne udtryk kan maling af et gulv også gøre det langt nemmere at rengøre, mere skridsikkert og hygiejnisk samt forlænge gulvets levetid betragteligt.

Overvejer du at få malet dit gulv? Vi tilbyder maling af gulve og rådgiver gerne for at nå frem til den bedste løsning for dig.

For de flotteste resultater bør gulvet renses og slibes først og derefter males med den ønskede farve. Maling af gulve kan opfriske gamle og slidte trægulve. Det kan være en god løsning, hvis du ønsker flotte resultater med mange kvaliteter, f.eks. lettere rengøring og længere holdbarhed.

Vi rådgiver gerne

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med både at lave epoxy-gulve samt at opfriske trægulve med maling.

 

Kontakt Faaborg Malerfirma

Du er altid meget velkommen til at kontakte Faaborg Malerfirma for rådgivning, spørgsmål
eller et uforpligtende tilbud. Vi udfører alle former for malerarbejde – både ude og inde – og tager gerne en snak med dig om dit næste malerprojekt.