Epoxy-gulve og maling af gulve på Fyn

Malede gulve kan give nyt liv til trægulve samt et flot og charmerende resultat, mens epoxy-gulve er utrolig slidstærke og udtryksfulde. Hos Faaborg Malerfirma laver vi epoxy-gulve og maler gulve på Fyn.

Vi laver epoxy-gulve

Epoxy-gulve er utrolig slidstærke og har en meget lang holdbarhed. Samtidig er de skridsikre samt lette at vedligeholde og gøre rent. Epoxy-gulve bruges af disse årsager ofte i industri, erhverv og institutioner, men kan også give et flot udtryk i private hjem, hvor det især kan være en fordel i køkken, badeværelse og vådrum.

Ønsker du nye og flotte gulve i dit hjem, industrikøkken, institution, lagerhal, kontor eller andet? Vi har stor erfaring med epoxy-gulv og sikrer et flot resultat, der holder i mange år.

Hos Faaborg Malerfirma hjælper vi også gerne med at guide dig i dit valg af gulv. Med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig til at træffe det rette valg for dig.

Vil du have malet dit trægulv?

Malede gulve kan skabe et personligt udtryk, der samtidig kan få rummet til at virke større og mere lyst. Derudover kan maling også være med til at beskytte gulvet.

Udover at give et flot og moderne udtryk kan maling af et gulv også gøre det langt nemmere at rengøre, mere skridsikkert og hygiejnisk samt forlænge gulvets levetid betragteligt.

Overvejer du at få malet dit gulv? Vi tilbyder maling af gulve og rådgiver gerne for at nå frem til den bedste løsning for dig.

For de flotteste resultater bør gulvet renses og slibes først og derefter males med den ønskede farve. Maling af gulve kan opfriske gamle og slidte trægulve. Det kan være en god løsning, hvis du ønsker flotte resultater med mange kvaliteter, f.eks. lettere rengøring og længere holdbarhed.

Vi rådgiver gerne

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med både at lave epoxy-gulve samt at opfriske trægulve med maling.

Kontakt os for hjælp til maling af gulve & meget mere 

Hos Faaborg Malerfirma er vi dine lokale specialister inden for alle aspekter af malerfaget. Vi tilbyder alt fra gulvmaling til epoxy gulve og meget mere – hvorfor vi også hjælper med vores ekspertise inden for spartling, tapetsering, maling af vinduer og udendørs maling af huse. Uanset hvor på Fyn du befinder dig, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt Faaborg Malerfirma

Er du interesseret i et godt tilbud, så ring endelig til 26 16 61 17 eller skriv til vores mail maler@faaborgmalerfirma.dk, så vender vi hurtigt tilbage. Vi rådgiver med glæde også omkring bedste løsninger, farver, vedligeholdelse og andre spørgsmål, du måtte have inden for malerbranchen.

Vi lover altid dygtige malere, kvalitetshåndværk og gode resultater. Ligeledes sørger vi altid for at rydde op efter os selv, så du kan glæde dig over det gode resultat. Du kan læse mere om vores services, kompetencer, erfaringer og medarbejdere her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.