Indendørs maling​

Vi udfører alle former for indendørs maling: Maling af vægge, tapetsering, maling af gulve og meget mere. Med Faaborg Malerfirma som samarbejdspartner får du samtidig en kompetent farverådgivning, der fører dig sikkert frem til et smukt og personligt farvevalg.

Det er vigtigt at være meget bevidst om valg af farver og få den rette rådgivning, da farver har forskellige udtryk og giver vidt forskellige oplevelser. For det bedste resultat bør du sætte dig godt ind i, hvad du ønsker. Vi hjælper dig gerne på vej og svarer på spørgsmål om maling i dit hjem eller erhverv.

Lyse farver gør rum større, mens mørke endevægge samler rummet – og neutrale farver leder opmærksomheden hen på møbler, billeder og plakater på væggene.

Dagslyset spiller en stor rolle for, hvordan vi opfatter farverne. Derfor er det vigtigt at se på, hvad du bruger rummet til, hvornår du opholder dig i rummet og hvilken retning, lyset kommer fra.

Kontakt os i dag og hør mere om farvernes mangfoldige muligheder. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt Faaborg Malerfirma

Du er altid meget velkommen til at kontakte Faaborg Malerfirma for rådgivning, spørgsmål
eller et uforpligtende tilbud. Vi udfører alle former for malerarbejde – både ude og inde – og tager gerne en snak med dig om dit næste malerprojekt.