Spartling på Fyn

Faaborg Malerfirma har mange års erfaring med spartling på Fyn, samt opsætning af tapeter, filt og væv. For at opnå gode resultater kan spartling i nogle tilfælde være nødvendigt. Det er nemlig vigtigt, at væggene er helt glatte og jævne, hvis man vil have flotte vægge. Vi står med glæde til rådighed for en grundig rådgivning om mulighederne i dit hjem – og ønsker du smukke, fejlfrie vægge, kan vi uden tvivl hjælpe dig.

Uendelige muligheder med tapet

Tapeter giver en verden af muligheder for at skabe særlige stemninger og udtryk – fra det traditionelle til det moderne og fra det farverige og spraglede til det afdæmpede og enkle. Vi kan hjælpe med det hele og rådgiver også gerne i valg af tapeter, filt og væv.

For at opsætningen bliver succesfuld, kan spartling eller renovering blive nødvendigt, inden opsætningen påbegyndes.

Spartling giver fejlfri resultater

Hvis du gerne vil opnå en glat og jævn overflade inden opsætning af tapeter, maling eller andet, kan vi tilbyde fuldspartling og behandling af overflader, der giver dig et professionelt og fuldendt resultat.

Vi tilbyder spartelarbejde for både private, institutioner og erhverv. Et godt grundarbejde er altafgørende for et flot resultat. Med en professionel spartling fra Faaborg Malerfirma er du sikret det fulde udbytte af bl.a. glasfilt og glasvæv.

Kontakt os nu for spartling i Fyn området

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om vægbeklædninger eller ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave. Hvis du har andre forespørgsler, er du også velkommen til at ringe eller skrive til os.

Udover tapetsering og spartling på Fyn kan vi også tilbyde udendørs maling, indendørs maling, maling af gulve og maling af vinduer. Læs meget mere om vores services og kompetencer her på siden. du er også velkommen til at kontakte os, så tager vi en god snak om forventninger og ønsker.

Kontakt Faaborg Malerfirma

Er du interesseret i et godt tilbud, så ring endelig til 26 16 61 17 eller skriv til vores mail maler@faaborgmalerfirma.dk, så vender vi hurtigt tilbage. Vi rådgiver med glæde også omkring bedste løsninger, farver, vedligeholdelse og andre spørgsmål, du måtte have inden for malerbranchen.

Vi lover altid dygtige malere, kvalitetshåndværk og gode resultater. Ligeledes sørger vi altid for at rydde op efter os selv, så du kan glæde dig over det gode resultat. Du kan læse mere om vores services, kompetencer, erfaringer og medarbejdere her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.