Faaborg Malerfirma​

Faaborg Malerfirma er et velrenommeret malerfirma beliggende i Faaborg på Fyn. Vi har mellem fem og otte dygtige, engagerede malersvende ansat alt efter sæson, som altid udfører et upåklageligt stykke arbejde.

Vi udfører alle former for malerarbejde

Faaborg Malerfirma tilbyder at løse alle slags maleropgaver på hele Fyn. Vi maler både for private, institutioner og erhverv på hele Fyn, men primært i Faaborg og omegn. 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 16 61 17 – eller hvis du foretrækker at skrive, kan du gøre dette på vores mail maler@faaborgmalerfirma.dk

Som medlem af Danske Malermestre garanterer vi et professionelt udført stykke arbejde!

Danske Malermestre

Faaborg Malerfirma er naturligvis medlem af Danske Malermestre – og det forpligter!

Historie

Faaborg Malerfirma har faktisk eksisteret i rigtig mange år. I 1948 startede Ejner Orry Bendtzen malerfirmaet, og i 1965 skiftede firmaet navn, da Kurt Andersen overtog.

Efter Kurt Andersen overtog sønnen, Bent Andersen. Dernæst i 2012 kom Lisbeth ind i firmaet som kompagnon. Bent er fra udgangen af 2019 trådt ud af firmaets ledelse, og Faaborg Malerfirma ejes nu alene af Lisbeth Legaard Sørensen. I samme forbindelse har firmaet flyttet adresse og er nu beliggende i naturskønne omgivelser i Svanninge Bakker.

Vi har valgt at skifte navn til Faaborg Malerfirma, da det efterhånden er mange år siden, at Kurt Andersen drev firmaet. Vi skiftede navn for at få lidt fornyelse og som et led i et glidende generationsskifte gennem de næste fem til otte år.

Onsdag den 16. maj 2012 bragte Ugeavisen Faaborg en artikel om Faaborg Malerfirma i forbindelse med navneskiftet. Det kan du læse her: ​Kurt Andersen bliver til Faaborg Malerfirma​​.

Kontakt Faaborg Malerfirma

Er du interesseret i et godt tilbud, så ring endelig til 26 16 61 17 eller skriv til vores mail maler@faaborgmalerfirma.dk, så vender vi hurtigt tilbage. Vi rådgiver med glæde også omkring bedste løsninger, farver, vedligeholdelse og andre spørgsmål, du måtte have inden for malerbranchen.

Vi lover altid dygtige malere, kvalitetshåndværk og gode resultater. Ligeledes sørger vi altid for at rydde op efter os selv, så du kan glæde dig over det gode resultat. Du kan læse mere om vores services, kompetencer, erfaringer og medarbejdere her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.