Erfaren maler til tapetsering

Tapetsering er for nogle en ren videnskab. Hos Faaborg Malerfirma har vi stor erfaring med tapetsering samt opsætning af filt og væv. Vi leverer altid et smukt resultat og arbejder for både institutioner, private og erhvervskunder i Faaborg og på resten af Fyn. Har du brug for grundig spartling inden tapetsering, kan vi også sørge for dette. Det kan gøre en enorm stor forskel at sørge for, at væggene er jævne og glatte, inden tapetsering påbegyndes.

Altid professionel rapersering

Gør dig overvejelser om resultatet

Når man skal have tapetseret sine vægge, er der forskellige faktorer, der på forhånd skal tages højde for. Naturligvis om man er mest til filt, væv eller tapet, men også hvilken type tapet, der vil passe bedst ind i hjemmet.

Skal du vælge mønstret og farverigt tapet? Eller skal du gå efter det lidt mere neutrale? Det afhænger af hvilket udtryk, du ønsker. Vi hjælper gerne med rådgivning og deler ud af vores store erfaring på området.

Få kyndig rådgivning om tapetsering

Hos Faaborg Malerfirma står vi klar til at rådgive dig om de mange muligheder, der findes i forbindelse med tapetsering, så du bedst muligt kan træffe det rigtige valg fra starten.

Spartling

For at få et godt resultat er det godt at spartle først, så overfladen bliver jævn. Gør man ikke det, kan det let  komme til at se sjusket ud. Hos Faaborg Malerfirma leverer vi et professionelt resultat, der giver den bedste base for at sætte tapet op.

Det vil være givet godt ud at få spartlet, inden der males eller sættes tapet op, da det vil give det klart flotteste resultat.

Kontakt os på telefon 26 16 61 17 – eller hvis du foretrækker at skrive, kan du gøre dette på vores mail maler@faaborgmalerfirma.dk.

 

Kontakt Faaborg Malerfirma

Du er altid meget velkommen til at kontakte Faaborg Malerfirma for rådgivning, spørgsmål
eller et uforpligtende tilbud. Vi udfører alle former for malerarbejde – både ude og inde – og tager gerne en snak med dig om dit næste malerprojekt.