Maling af vinduer på Fyn

Vind og vejr tærer på murværk såvel som på træværk. Derfor er det vigtigt at sørge for, at
dine trævinduer holdes ved lige. De kan holde i rigtig mange år, hvis de får den rette pleje.
Det kan Faaborg Malerfirma hjælpe dig med at sørge for.

Træbeskyttelse og maling

Vi har stor erfaring med at vedligeholde trævinduer ved hjælp af god træbeskyttelse eller en frisk omgang maling. Det kan give dine vinduer nyt liv ved at forlænge deres levetid og forbedre deres udseende.

Vinduer skal vedligeholdes med maling for at undgå råd, svamp og slitage. Hvis du ønsker et flot og professionelt resultat med øje for detaljen, kan du med stor tryghed vælge Faaborg Malerfirma. Vores erfarne malere sørger for smukke, nymalede vinduer og overholder alle aftalte tider og betingelser. De er altid venlige og lytter til dine ønsker. Sammen finder I den bedste løsning til lige netop dit hjem.

Få professionel rådgivning

Ofte kan en renovering af dine trævinduer give dit hus et helt nyt udtryk. Derfor er det også vigtigt at træffe det rette valg omkring maling og effektiv beskyttelse. Ligesom valg af maling kan have betydning for vinduernes levetid. Faaborg Malerfirma står klar til at vejlede dig i dit valg af produkter til lige netop dine trævinduer.

Ingen opgave er for stor eller lille for os. Vi yder altid vores bedste og sikrer elegante, nymalede vinduer, der bringer et smil på læben og holder i mange flere år.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller et godt råd. Du kan ringe til os på 26 16 61 17 eller skrive på maler@faaborgmalerfirma.dk.

Udover maling af vinduer kan vi desuden hjælpe med spartling, tapetsering, udendørs maling, indendørs maling samt maling af gulve og epoxy-gulve.

Kunne du ikke finde, hvad du ledte efter? Så er du velkommen til at kontakte os for specielle ønsker eller spørgsmål. Vi løser alle typer maleropgaver og hjælper dig gerne videre i dit projekt.

Kontakt Faaborg Malerfirma

Du er altid meget velkommen til at kontakte Faaborg Malerfirma for rådgivning, spørgsmål
eller et uforpligtende tilbud. Vi udfører alle former for malerarbejde – både ude og inde – og tager gerne en snak med dig om dit næste malerprojekt.