Vi er din maler Assens

Hvis du er på jagt efter en dygtig og professionel maler i Assens, så er du kommet til det rette sted. Med mange års erfaring i alle typer af malerarbejde er vi det sikre valg af malerfirma for både private og erhverv. Kontakt os endelig på 26 16 61 17 eller skriv til vores mail maler@faaborgmalerfirma.dk, så sender vi et godt tilbud på din opgave. vi rådgiver også med glæde til de bedste løsninger, rette maling og lignende.

Et alsidigt malerfirma

Faaborg Malerfirma har erfaring siden 1948, og vores gode ry samt kvalitetsarbejde er det, der har holdt os kørende lige siden. Vi leverer altid pletfrie resultater, solidt håndværk og benytter maling af bedste kvalitet. Vi er vant til store som små maleropgaver for både private, erhverv, institutioner, boligforeninger og lignende.

Vi løser alle maleropgaver såsom:

  • Maling indendørs
  • Maling udendørs
  • Tapetsering
  • Maling af vinduer og døre
  • Maling af gulve og epoxygulve
  • Og meget mere

Vores største ønske er tilfredse og glade kunder. Derfor gør vi vores yderste for at levere den højeste kvalitet i både maling og malerarbejde. Ligeledes sørger vi for at være færdige til tiden og overholde alle aftaler.

Kontakt Faaborg Malerfirma

Er du interesseret i et godt tilbud, så ring endelig til 26 16 61 17 eller skriv til vores mail maler@faaborgmalerfirma.dk, så vender vi hurtigt tilbage. Vi rådgiver med glæde også omkring bedste løsninger, farver, vedligeholdelse og andre spørgsmål, du måtte have inden for malerbranchen.

Vi lover altid dygtige malere, kvalitetshåndværk og gode resultater. Ligeledes sørger vi altid for at rydde op efter os selv, så du kan glæde dig over det gode resultat. Du kan læse mere om vores services, kompetencer, erfaringer og medarbejdere her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.