Malerarbejde Fyn af bedste kvalitet

Hos Faaborg Malerfirma tilbyder vi mange former for malerarbejde på Fyn. Vi leverer altid til tiden og i god kvalitet. Vi ønsker at levere tilfredsstillende resultater og langtidsholdbare løsninger. Er du på jagt efter en professionel og erfaren maler der tilbyder gode priser på dit malerarbejde i Fyns omegn, så kontakt os. Vi sørger for at give et personligt tilbud på lige præcis din opgave og udføre alt arbejde til punkt og prikke. 

Blandt andet tilbyder vi maling indendørs og udendørs, spartling af gips eller beton, tapetsering af vægge eller opsætning af væv og filt. Næsten uanset hvad kan du trygt overlade opgaven til vores dygtige og kreative team, der med mange års erfaring let løser dine opgaver til perfektion.

Professionelt malerarbejde på Fyn

 

Ingen opgave er for lille eller for stor til os. Vi udfører maleropgaver for både private og erhverv. Hvis du har spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både fortælle mere om vores erfaringer, kompetencer samt sende et godt og attraktivt tilbud på dit malerarbejde.  

Vi er medlem af Danske Malermestre

 

Vi er medlem af Danske Malermestre, og derfor har du garanti for et stykke veludført malerarbejde på Fyn, når du benytter Faaborg Malerfirma. Desuden bruger vi kun maling af højeste kvalitet fra Beck & Jørgensen, som også har stort fokus på miljøet. En lang række af deres produkter er blevet tildelt Svanemærket og EU-miljømærket “Blomsten”. Derfor er du sikret kvalitet ved både håndværker og materialer, der tilsammen giver et godt og enestående resultat. 

Hvad er Blomsten og Svanen?

 

Blomsten er det europæiske miljømærke. Svanen er det nordiske miljømærke. Begge er officielt anerkendte af de danske myndigheder og har en uvildig kontrol.

Blomsten og Svanen gør det nemt at handle mere miljøvenligt.

Hos os er du sikret de bedste produkter, der udover at være i bedste kvalitet også er miljøvenlige og skånsomme. Det er til gavn for dig, os og ikke mindst miljøet.

Læs mere om Svanemærket og “Blomsten” her.

 

Kontakt Faaborg Malerfirma

Er du interesseret i et godt tilbud, så ring endelig til 26 16 61 17 eller skriv til vores mail maler@faaborgmalerfirma.dk, så vender vi hurtigt tilbage. Vi rådgiver med glæde også omkring bedste løsninger, farver, vedligeholdelse og andre spørgsmål, du måtte have inden for malerbranchen.

Vi lover altid dygtige malere, kvalitetshåndværk og gode resultater. Ligeledes sørger vi altid for at rydde op efter os selv, så du kan glæde dig over det gode resultat. Du kan læse mere om vores services, kompetencer, erfaringer og medarbejdere her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.