Professionel maler i Ringe

Søger du en dygtig og erfaren maler i Ringe eller omegn? Vi sætter altid fokus på kvalitet og grundigt malerarbejde for både private og erhverv. Vores erfaringer spænder bredt og vi udfører både malerarbejde udendørs, indendørs, vinduer og døre, tapetsering og meget mere.

Kvalitet og gennemsigtige priser

Hos Faaborg Malerfirma sætter vi altid kunden i fokus. Vi sørger for god kommunikation, så du som kunde er sikret et perfekt og korrekt slutresultat. Derudover tilbyder vi konkurrencedygtige priser på alle vores services, samtidig med at vi overholder deadlines og andre aftaler. Derfor er vi det sikre valg af malerfirma. Kontakt os endelig, hvis du ønsker et godt tilbud på en maler i Ringe eller omegn.

Vi benytter altid kvalitetsmaling til alle maleropgaver. Vi ved at malingen samt ordentligt forarbejde er den eneste måde, man kan opnå et pletfrit resultat.

 

 

Din erfarne maler i Ringe og omegn

Vores mange års erfaring som malerfirma er din garanti for et professionelt firma, der holder aftaler og priser. Vi har eksisteret siden 1948 og der er i dag flere ansatte malere i virksomheden, som udfører kvalitetshåndværk. Vi har erfaring med både store og små projekter for private, erhverv, institutioner, boligforeninger og lignende.

Skal du have malet huset, kontoret eller måske en lagerhal? Vi tager imod alle maleropgaver på hele Fyn. Derudover er vi eksperter i tapetseringer, anlæg af epoxygulve og lignende. Vi sørger altid for at gennemgå projektet med dig som kunde inden vi går i gang, så vi er sikret det rette resultat. Derudover husker vores venlige og dygtige malere at rydde op efter sig selv, når de er færdige. Vi gør vores yderste for ikke at være til besvær når vi går rundt i dit hjem eller arbejdsplads.

Kontakt Faaborg Malerfirma

Er du interesseret i et godt tilbud, så ring endelig til 26 16 61 17 eller skriv til vores mail maler@faaborgmalerfirma.dk, så vender vi hurtigt tilbage. Vi rådgiver med glæde også omkring bedste løsninger, farver, vedligeholdelse og andre spørgsmål, du måtte have inden for malerbranchen.

Vi lover altid dygtige malere, kvalitetshåndværk og gode resultater. Ligeledes sørger vi altid for at rydde op efter os selv, så du kan glæde dig over det gode resultat. Du kan læse mere om vores services, kompetencer, erfaringer og medarbejdere her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.