Maler Svendborg

Skal du bruge en dygtig og professionel maler i Svendborg eller omegn? Så skal du kontakte os! Vi udfører malerarbejder for både private og erhverv og i mange forskellige størrelser. Hvad end du har brug for malerarbejde udendørs, indendørs, af vinduer og døre eller tapetsering, så kan vi klare opgaven for dig.

Find vores kontaktoplysning her. Vi tager gerne en snak om dit næste malerprojekt og giver et uforpligtende tilbud.

Kvalitets maler i Svendborg

Hos Faaborg malerfirma er du i fokus. Vi vægter din tilfredshed af vores arbejde højt, og går ikke før du er tilfreds med opgaven. Vi holder dig opdateret gennem god dialog, hele vejen igennem processen.
Vi er overbevist om at vi leverer de bedste resultater som maler. Derfor tilbyder vi også konkurrencedygtige priser på alle vores services. Vi leverer selvfølgelig også altid vores opgaver til de aftalte tider.


Vi går op i kvalitet og derfor benytter vi os også kun af kvalitetsmaling. Det kan ses på både resultatet og holdbarheden. God maling og et godt forarbejde er ikke noget vi går på kompromis med!

Erfaren maler i Svendborg

Vi har eksisteret siden 1948 og består den dag i dag af mange dygtige og faglærte malere som alle elsker deres fag. Vores mange års erfaring i branchen sikrer dig et grundigt og flot resultat. Vi har erfaring med en lang række af forskellige opgaver og udfører dem, både små og store, for private, virksomheder, institutioner, boligforeninger og meget andet.


Vi er din erfarne maler i Svendborg og omegn. Vi kører gerne ud som maler på hele Fyn. Hvad end du skal have malet dit hus, stue eller virksomhed, er vi maleren for dig. Vi tilbyder også tapetseringer, epoxygulve og meget andet.
Vi er medlem af Danske Malermestre, naturligvis. Læs mere om hvad det indebærer og har af betydning for dig her.

Kontakt Faaborg Malerfirma

Er du interesseret i et godt tilbud, så ring endelig til 26 16 61 17 eller skriv til vores mail maler@faaborgmalerfirma.dk, så vender vi hurtigt tilbage. Vi rådgiver med glæde også omkring bedste løsninger, farver, vedligeholdelse og andre spørgsmål, du måtte have inden for malerbranchen.

Vi lover altid dygtige malere, kvalitetshåndværk og gode resultater. Ligeledes sørger vi altid for at rydde op efter os selv, så du kan glæde dig over det gode resultat. Du kan læse mere om vores services, kompetencer, erfaringer og medarbejdere her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.